Αποστολές και χρεώσεις μεταφορικών

Η αποστολή και παράδοση των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται με courier ή μεταφορική.

Η υπηρεσία αυτή χρεώνεται ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ 3 ως 8 Ευρώ για όλες τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ ανάλογα με την αξία, και το βάρος τους.

Β. Παραλαβή από την αποθήκη μας. Μπορείτε να παραλάβετε χωρίς χρέωση μεταφορικών, τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει στην αποθήκη μας, η οποία βρίσκεται στην Οδό νυμφαίου 63 β εύοσμος , ΤΚ 56224. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ 2310769396 για να εξασφαλίσουμε πριν την επίσκεψή σας, την ετοιμότητα της παραγγελίας σας. Από δευτέρα έως παρασκευή 9πμ έως 4 μμ.

Γ. Με μεταφορική εταιρία ή courier (εκτός νομού Θεσσαλονίκης). Η υπηρεσία αυτή παρέχεται σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες και ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΠΟ 3 ως 12 Ευρώ για όλες τις παραγγελίες μέσω ιντερνέτ, ανάλογα με την αξία και το βάρος τους. Η παραλαβή των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρία γίνεται κατόπιν συνεννόησης, με παράδοση στο χώρο σας, ή στην κοντινότερη σε εσάς αποθήκη της μεταφορικής.

Δ . ΤΑ Προϊόντα που είναι προσφορά δωρεάν τα μεταφορικά τα παραλαβαίνεται με courier ΕΛΤΑ πόρτα .πόρτα Σε όλη την Ελλάδα. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 € ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

 

Πριν την παραγγελία παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρία  για να ενημερωθείτε για τα αποθέματα των προϊόντων και για ενδεχόμενη προσφορά καλύτερης τιμής.

Το καλάθι σας είναι κενό αυτή τη στιγμή.

Επιστροφή στο κατάστημα