Αποστολές και χρεώσεις μεταφορικών

Η αποστολή και παράδοση των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

Α. Με δικό μας φορτηγό ή courier (εντός πόλεως Θεσσαλονίκης ).

Η υπηρεσία αυτή χρεώνεται ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ 3 ως 8 Ευρώ για όλες τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ ανάλογα με την αξία, και το βάρος τους.

Β. Παραλαβή από την αποθήκη μας. Μπορείτε να παραλάβετε χωρίς χρέωση μεταφορικών, τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει στην αποθήκη μας, η οποία βρίσκεται στην Οδό νυμφαίου 63 β εύοσμος , ΤΚ 56224. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ 2310769396 για να εξασφαλίσουμε πριν την επίσκεψή σας, την ετοιμότητα της παραγγελίας σας. Από δευτέρα έως παρασκευή 9πμ έως 4 μμ.

Γ. Με μεταφορική εταιρία ή courier (εκτός νομού Θεσσαλονίκης). Η υπηρεσία αυτή παρέχεται σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες και ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΠΟ . 3 ως 12 Ευρώ για όλες τις παραγγελίες μέσω ιντερνέτ, ανάλογα με την αξία και το βάρος τους. Η παραλαβή των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρία γίνεται κατόπιν συνεννόησης, με παράδοση στο χώρο σας, ή στην κοντινότερη σε εσάς αποθήκη της μεταφορικής.

Δ. ΤΑ Προϊόντα που είναι προσφορά δωρεάν τα μεταφορικά τα παραλαβαίνεται με courier ΕΛΤΑ πόρτα .πόρτα Σε όλη την Ελλάδα. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΑ ΤΩΝ 500 € ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται συνήθως δυο με τρείς εργάσιμες από την ημερομηνία υποβολή της πληρωμής. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΜΕ ΚΑΡΤΑ Στις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει κάποια μικρή καθυστέρηση η εταιρία μας θα σας ενημερώσει με email ή τηλεφωνικά.